Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Iedereen had het naar z’n zin op de vakantieboerderij Brabant

Iedereen had het naar z’n zin op de vakantieboerderij Brabant

Altijd organiseerden mijn ouders en tantes onze jaarlijkse familiebijeenkomsten, maar dit jaar namen mijn vriend en ik het op ons. Mijn oma was al een tijdje twijfelend of ze nog wel naar een familieweekend wilde gaan, sinds de dood van mijn opa vindt ze dit moeilijk. Bovendien kost het haar veel energie. Ik wilde dus iets doen waar onze familie van zo’n 25 man, drie generaties plus aanhang, wat aan had. Er moest dus zowel aan de oudste als aan de kleintjes van de familie gedacht worden. Ik vond de ideale combinatie van onze wensen in de vakantieboerderij Brabant. Niet te ver van mijn oma vandaan, zodat dat haar niet teveel energie zou kosten aan de reis en de hele onderneming an sich, maar ook in een leuke omgeving zodat iedereen kon doen wat ie wilde en lekker de eigen gang kon gaan. Op de vakantieboerderij Brabant kwam iedereen aan zijn trekken. Er waren genoeg activiteiten in de omgeving, we bevonden ons midden in de natuur en dat is sowieso altijd leuk natuurlijk. Al met al hebben we een fantastisch familieweekend gehad op de vakantieboerderij Brabant en iedereen heeft het naar z’n zin gehad!