Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Ik bedacht zelf al dat de leiding verstopt was

Ik bedacht zelf al dat de leiding verstopt was

Ik heb een leiding verstopt denk ik vertelde ik de man die ik aan de telefoon had toen ik telefonisch contact opnam met dit bedrijf. En ik denk ook dat dit te maken heeft met de afwasmachine? Nou ja, gelukkig kon er zelfs direct iemand naar mij toekomen om naar dit probleem te komen kijken en hopelijk te verhelpen. Die middag kwam er een loodgieter van dit bedrijf die meteen aan de slag ging. Al snel was hij erover uit dat het inderdaad  ging om een leiding verstopt, dit kwam door de afvoer van de afwasmachine vertelde de loodgieter mij. Gelukkig kon hij dit probleem meteen verhelpen en was ik hier enorm blij mee, De afvoer slag was ook helemaal verkeerd aangesloten en dit is dan ook meteen goed aangepast.. Ik ben erg blij dat als je een probleem hebt of dit nu klein is of groot, direct hiervoor een loodgieter in kan schakelen die er zo snel mogelijk aan komt om er voor te zorgen dat alles weer op de manier kan doorlopen zoals het hoort. En dan letterlijk en figuurlijk natuurlijk.