Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Ik ging direct mee met de sleehakken

Ik ga niet heel erg vaak mee met de actuele mode maar soms doe ik dat toch wel. Ik heb eigenlijk echt een persoonlijke smaak en vind het vaak niet zo leuk om mee te gaan wanneer er een vreemd kledingstukken in de mode is, met vreemd bedoel ik dan een kledingstuk waar men vorig jaar nog om gelachen zou hebben. NU zit er dus toch wel, zo af en toe, eens iets bij dat ik erg leuk vind, direct al. Zo waren daar een tijdje terug de sleehakken. Ik kon me deze mode wel voorstellen en besloot daarom direct ook om zelf eens een kijkje te nemen naar de actuele aanbiedingen van verschillende schoenenwinkels. Omdat ik sindsdien altijd wel een paar sleehakken in de kast heb staan ben ik ook nog wel eens op zoek naar een nieuw paar schoenen met sleehakken. Zo ben ik vorige maand eens uitgekomen op de website van hip voor haar. Ik had deze website al wel eens voorbij zien komen op de social media en besloot hier eens een kijkje te nemen. Toen pas ontdekte ik waarom veel van mijn vrienden deze website zo leuk vinden, het is een website met een overzicht van alle mogelijke modellen van heel veel verschillende websites en webshops. Wanneer u ook eens op zoek bent naar nieuwe dameskleding, nieuwe schoenen of accessoires dan kan ik u zeker aanraden om eens een kijkje te nemen op deze website.