Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Ik heb gekozen voor de kwaliteit van het hout en dus voor PontMeyer

Ik heb gekozen voor de kwaliteit van het hout en dus voor PontMeyer

 

Mij lukt het niet om elke keer dat ik hout nodig heb een aanhangwagen te regelen voor het vervoer ervan – en ik denk dat het onverstandig zou zijn als ik het in of op deze auto zou vervoeren, daar is niemand bij gebaat namelijk. Daarom is het tegenwoordig voor mij wel heel gemakkelijk dat ik allerlei soorten hout gewoon zo via het internet kan bestellen. Degene die mijn vaste leverancier is op het gebied van hout en van andere bouwmaterialen is PontMeyer, ik denk dat ik er eigenlijk wel eens per maand een bestelling plaats. Waarom ik dit bij PontMeyer doe en niet bij een ander is omdat ik de kwaliteit van het hout echt onberispelijk vind en ik daarom echt voor de kwaliteit heb gekozen. Ik maak werken met hout, je zou het kunstwerken kunnen noemen, en ik besteed hieraan zo’n twintig uur per week naast mijn reguliere baan. Tegenwoordig beginnen de werken echt te lopen en heb ik vele afnemers, iets wat me echt deugd doet. De mensen beginnen me ontdekken en plaatsen nu op hun beurt bestellingen bij míj!