Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Ik heb mijn man naar fysiotherapie Waalwijk gestuurd

Mijn man is een fanatiek sporter en u heeft hij een blessure opgelopen. Nu heeft hij wel eens vaker een blessure en kan hier dan ook best mee om gaan maar nu heeft hij echt blijvende last van zijn schouder en het wordt eerder pijnlijker dan beter. Nu heeft hij op mijn aandringen eens contact op genomen met de fysiotherapie Waalwijk. Deze fysiotherapie Waalwijk oftewel Fisioprofit is op de route van zijn werk naar huis en hij doet er verstandig aan om naar deze fysiotherapie Waalwijk te gaan zodat hij weer probleem loos verder kan sporten. Eerst wilde mijn man niet gaan maar toen hij eenmaal was geweest kwam hij meteen met het positieve verhaal thuis dat zij meteen de pijn bij de kern aan pakte en hier oefeningen voor hadden om de spieren weer goed te kunnen laten herstellen. En zo kon mijn man die nog al eigenwijs is ook eens toe geven op de goede adviezen van mij. En heeft hij erg veel baat bij de fysiotherapie Waalwijk. Hij heeft na een aantal weken zelfs minder pijn en dat maakt hem dan weer eens tuk vrolijker. En daar ben ik dan ook weer gebaat bij!