Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Ik kwam bij CVB Vastgoed uit

Ik kwam bij CVB Vastgoed uit

 

Wat je reden ook is, als je moét verhuizen is dat meestal niet om de meest prettige reden. Natuurlijk zijn er uitzonderingen te verzinnen, zoals die van mij, maar over het algemeen is een in die zin gedwongen verhuizing niet echt het beste wat men zich kan wensen. Sommige mensen moeten hun huis bijvoorbeeld uit vanwege een executieveiling die hun boven het hoofd hangt, en dat lijkt mij persoonlijk een verschrikkelijke situatie. Die mensen hebben er wellicht wat aan eens een kijkje te nemen op de website van CVB Vastgoed. Ikzelf heb echt goede ervaringen met deze partij, sinds ik met ze in zee ging omdat ook ik mijn huis op zeer korte termijn kwijt moest. Of althans: ervoor koos het op deze wijze te doen, want ik heb er per slot van rekening zelf voor gekozen om in het buitenland te gaan werken en wonen natuurlijk. Ik wilde een huis kopen in Portugal en zodoende wilde ik eerst mijn eigen huis hier in Nederland verkocht hebben. Die haast zorgde ervoor dat ik ging rondkijken naar alternatieve opties voor het stroperige proces van een huis verkopen aan particulieren – en ik bij CVB Vastgoed uitkwam.