Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Ik liet een Magento shop ontwikkelen door Zeo

Het is een hele queeste, te weten waar je een Magento shop ontwikkelen kunt. Ik wist alle opties die er waren wel maar wist niet goed bij welk bureau dit nu te ondernemen. Zodoende ben ik eerst het web maar eens op gegaan om te kijken wat goed aangeschreven stond en heb ik het bovendien in een platform voor ondernemers waar ik bij aangesloten zit gegooid, met de vraag om advies. Ik vroeg me af waar andere ondernemers die een eigen website of webshop hebben nou echt goede ervaringen mee hadden. Opmerkelijk vaak viel de naam van Zeo, waar ik maar eens wat achtergrondinformatie over ben gaan uitzoeken. Dit bedrijf is gevestigd in Utrecht, waar ik ook zetel, en dus ben ik er op een dag maar gewoon eens langs te gaan, om de mogelijkheden voor een Magento shop ontwikkelen te bespreken. Ik vond het een heel prettig, jong bedrijf waar ik direct een goed gevoel bij had en besloot daarom met hen in zee te gaan. De Magento webshop die zij voor me ontwikkeld hebben bevalt me bijzonder goed, het is heel gebruiksvriendelijk, de lay-out is bovendien echt helemaal in mijn stijl en ook nog eens is het heel SEO vriendelijk waardoor ik nu al een groot nieuw klantenbestand heb.