Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Ik raad je de producten van DISC Special Chemicals aan

Ik raad je de producten van DISC Special Chemicals aan

 

Ik zocht naar een kwalitatief goede ontvetter voor mijn werkzaamheden en vroeg eens rond bij andere ondernemers naar wat hun ervaringen waren. Ik denk dat je het soms echt van je mede-ondernemers moet hebben op dit gebied namelijk, we kunnen elkaar allemaal helpen in het adviseren over deze en andere dingen. Enfin, enkele van mijn collega’s kwamen terug met de raad me eens te verdiepen in de producten van DISC Special Chemicals en ik ben dit inderdaad eens gaan uitdiepen. Ik vond het wel interessant te merken dat meerdere mensen dit aanraadden, je weet namelijk dat je het van de gebruikers moet hebben, hun tevredenheid zegt meer dan een goede reclamecampagne bijvoorbeeld. Tevreden gebruikers die het vervolgens via mond tot mond reclame verspreiden, dat zegt het meeste. Ik las dat de producten van DISC Special Chemicals heel milieuvriendelijk zijn en dat is sowieso al iets waar ik oren naar heb natuurlijk, maar mijn collega’s roemden ook vooral de kwaliteit van de producten. Dus én milieuvriendelijk én ook nog eens beter dan de gewone chemicaliën die gebruikt worden: na deze optelsom wist ik het persoonlijk wel!