Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

In navolging van mijn vriend ook Replay jeans

In navolging van mijn vriend ook Replay jeans

 

Samen met mijn partner heb ik geregeld onenigheid over het shoppen, ik hou daar namelijk van maar hij niet. Hij vindt het niet fijn in de stad te zijn tussen al die mensen, laat staan op drukke dagen – eigenlijk de enige dagen dat we erop uit kunnen. Mijn vriendinnen zeggen me dat ik het moet loslaten, dat ik gewoon met hén moet gaan shoppen – en natuurlijk vind ik dat ook leuk, maar ik vind het gewoon óók leuk om dat met mijn vriend te doen. Heel af en toe krijg ik een compromis geregeld maar meestal moet ik er in mijn eentje op uit, iets wat ik inmiddels wel gewend ben en natuurlijk net zo goed het plezier van inzie. Mijn vriend koopt zijn kleren al sinds jaar en dag via het internet en laatst werden er nog hele mooie Replay jeans bezorgd voor hem. Ik moet zeggen dat ik wel nieuwsgierig werd, zeker toen hij me vertelde dat hij de Replay jeans via de site van Jeans and Fashion ook nog eens tegen een heel redelijke prijs kon kopen. Voor het eerst in mijn leven heb ik ook een bestelling online gedaan en het grappige is nou dat ik ook Replay jeans voor mezelf heb aangeschaft, in navolging van mijn vent!