Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

In twee weken een Facebook pagina naam wijzigen

Tegenwoordig weet bijna elk bedrijf wel dat het raadzaam is je op het web te bewegen en te bevinden. De sociale media marketing is ook steeds meer in zwang, bedrijven hebben ook ontdekt dat hier de toekomst ligt, dat je consumenten aan je bedrijf kunt verbinden als je ook echt sociaal bent op dit soort media. Je merkt dat de interactie en het delen van informatie van groot belang is om mensen aan je te binden en dat dit ook echt wérkt. Voor mijn bedrijfje doe ik het allemaal zelf en ik heb gezien hoe je met de juiste acties en dergelijke een groot potentieel aan je kunt binden. Zo heb ik inmiddels met mijn kleine bedrijfje toch maar mooi alweer achthonderd likes binnen, een prestatie vanjewelste eigenlijk. Dat betekende wel dat de Facebook pagina naam wijzigen niet meer ging, helaas. Ik wist dit van tevoren niet, kwam er pas achter dat je Facebook pagina naam wijzigen niet meer kan toen ik eenmaal boven de grens van tweehonderd likes zat – vanaf die grens is het wijzigen praktisch niet meer mogelijk. Gelukkig ben ik eens gaan googelen en kwam ik zodoende een bedrijf tegen dat dit wél voor je kan doen en binnen twee weken voor je bij Facebook geregeld heeft.