Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Kartonnen dozen ingepakt en klaar voor vertrek

Kartonnen dozen ingepakt en klaar voor vertrek

De kartonnen dozen waren ingepakt en we waren klaar voor vertrek. We moesten de kartonnen dozen alleen nog inladen, gelukkig waren er twee vrienden van ons die ons wel wilde helpen, dit deed mij goed. Het is altijd zo fijn als iemand wat voor je wilt doen, dit voelt zo aardig en dankbaar. Ik doe zelf ook geregeld wat voor een ander, het is een beetje zoeken naar balans, of je hetzelfde terug krijgt of niet, is dit niet zo, krijg je dus niks terug, dan moet je bij jezelf te rade gaan of je nog wel zo veel wilt geven. Zo ben ik veel vriendschappen verloren, al klinkt dit een beetje treurig, ik heb veel vriendschappen los gelaten, laat ik het zo zeggen, vanwege een tekort aan wat ik terug kreeg. Ik vond dit prima, de anderen hadden er wel wat moeite mee. Dit snap ik ook, als iedereen heel veel voor je doet is het lastig om te accepteren dat dit weg valt. Sommige mensen hebben echt niet door waar ze nou allemaal mee bezig zijn. Maar goed, de kartonnen dozen, ze waren ingeladen en toen konden we echt gaan. We hoefden maar een keer te rijden. Ideaal.