Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Kliniek Veldhoven hebben mij bijzonder goed geholpen

Kliniek Veldhoven

Wat ben ik blij met de specialisten die bij de Kliniek Veldhoven werken. Zij hebben ervoor gezorgd dat ikKliniek Veldhoven mij weer een vrouw voel. Zodra je dit leest denk je natuurlijk aan mijn borsten, dat die te klein zijn. Ook dat kan ervoor zorgen dat jij je niet goed in je vel voelt zitten. Bij mij is het probleem overbeharing. Als ik er dagelijks niets aan doe. begin ik op een man te lijken. Vooral in mijn gezicht is dit echt een drama. Elke morgen moet ik hier extra tijd voor uit trekken om mij te scheren. Doe ik dit niet goed, dan loop ik de kans om tegen de avond weer een flinke baard of snor te hebben. Als ik de mogelijkheid zal hebben om hier iets aan te laten doen, dan wist ik het wel. 

Eindelijk voel ik mij weer een vrouw, dankzij Kliniek Veldhoven

Kliniek VeldhovenOmdat ik er genoeg van had om mij elke dag te moeten scheren, ben ik op zoek gegaan naar een oplossing. Via de site van de Kliniek Veldhoven zag ik al een antwoord op mijn vraag. Hier bestaat de mogelijkheid om een laser behandeling te nemen. Met de hulp van de Soprano ICE laser wordt een behandeling uitgevoerd. Door het gebruik hiervan worden de haarwortels vernietigd en is de kans van terug komen zo goed als niet aanwezig. Deze behandeling is pijnloos, maar moet wel meerdere keren worden uitgevoerd. Tussen twee behandelingen moet er wel zes weken tussen zitten. Over het algemeen ben je na meerdere behandelingen van dit overtollige haar af. 

Om te kunnen bepalen hoeveel behandelingen jij ongeveer nodig zal hebben, hangt af van het type huid. Dit wordt tijdens een eerste gesprek nauwkeurig bekeken en verteld. Mij heeft het enorm geholpen en ben ik blij dat ik deze laserbehandeling heb ondergaan.