Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Kocostar

Het merk Kocostar is een afkorting voor Korean Cosmetic Star. Kocostar is een merk dat is gespecialiseerd in maskertjes. Van top tot teen weet het merk verzorgende maskers aan te bieden om jouw lichaam optimaal te verzorgen. Het merk doet er alles aan om het meest creatieve en meest innovatieve maskermerk ter wereld te zijn. De maskertjes van Kocostar zijn vandaag de dag over de hele wereld te verkrijgen en danken haar populariteit aan de hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. De Kocostar maskers zijn eenvoudig in gebruik en bieden een salon-kwaliteit die je huid, haar, nagels en andere lichaamsdelen nóg mooier maken.

Bij Beautyfashionshop bieden we verschillende maskertjes aan van het Koreaanse verzorgingsmerk. Zo ook de Kocostar Princess Eye Patch. Dit zijn oogpatches die speciaal ontwikkeld zijn voor de gevoelige huid rondom de ogen. Laat de patches 10 tot 15 minuten inwerken en de tekenen van vermoeidheid zullen gegarandeerd verdwenen zijn. Ook kraaienpoortjes, wallen en donkere kringen zullen als sneeuw voor de zon verdwijnen. De huid rondom de ogen wordt verstevigd en je blik is weer jong en fris.

Een ander geweldig product van het merk is de Kocostar Slice Mask Sheet Banana. Dit is een vitaminerijk masker voor het gezicht die geschikt is voor alle huidtypen. Het masker bestaat uit 12 kleine maskertjes in de vorm van bananen en plakjes banaan. Het masker weet de weerstand van de huid te verhogen zodat deze minder vatbaar is voor schadelijke invloeden van buitenaf. Het resultaat: een mooie én gezonde huid.

Ook vind je bij Beautyfashionshop het Kocostar Home Salon Hair Pack. Dit is een intensief hydraterend masker voor droog en beschadigd haar. Dankzij rijke voedingsstoffen en natuurlijke extracten gaat het masker dof en pluizig haar tegen. Je haar zal weer zacht en soepel aanvoelen en de prachtige glans laat zien dat je haar weer gezond is. Breng de ‘muts’ aan op je hoofd nadat je je haar hebt gewassen. Zorg ervoor dat al het haar in de muts zit. Vervolgens kan je de muts vastzetten met de plak strips. Na 20 minuten spoel je het masker uit en geniet je van zijdezacht gezond haar.

Al deze geweldige producten vind je natuurlijk bij Beautyfashionshop, dé specialist in huid- en haarverzorging. Je geniet hier altijd van een lage prijs en ook vind je hier de beste aanbiedingen. Onze klantenservice is van hoge kwaliteit. Bij vragen en opmerkingen staat ons team van schoonheidsspecialistes voor je klaar om je advies op maat te geven.