Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Kortingscodes voor jouw online bestellingen

trustdeals-logo

Bestel jij regelmatig iet online in een van de talloze webshops die er op het internet te vinden zijn? Dan kun je hier nu erg gemakkelijk geld op besparen. Er zijn namelijk websites als TrustDeals en Groupon waar kortingscodes op aangeboden worden waarmee je met gebruik van deze kortingscodes geld bespaard op jouw online bestellingen. 

Een uniek en persoonlijk cadeau met Greetz 

Wil je iemand op een persoonlijke en unieke manier bedanken, feliciteren of condoleren? Dan ben je bij de website van Greetz aan het juiste adres. Hier kun je erg gemakkelijk bijvoorbeeld een kaart zelf personaliseren en ontwerpen. Zo kun  je iemand feliciteren met een super unieke en leuke kaart. Met het gebruik van de kortingscodes die er op de website van TrustDeals te vinden zijn kun je hier zelfs geld op besparen. In de maand juli worden er op deze website namelijk 30 kortingen aangeboden waarmee je gemiddeld 10 euro bespaard op jouw bestelling. De beste aanbiedingen die er op dit moment aangeboden wordt is de extra korting die er wordt aangeboden op de kaarten van Greetz. 

De Zalando Lounge 

Een van de grootste en meest bekende webshops is de webshop van de Zalando. In deze webshop zijn super veel verschillende merken en producten te vinden. De Zalando Lounge webshop is de webshop waarin er korting aangeboden wordt op de producten die in het assortiment van de Zalando te vinden zijn. Met het gebruik van de kortingscodes die er op de website van TrustDeals te vinden zijn voor de Zalando Lounge kun je bovenop deze korting korting ontvangen op jouw bestelling. Zo worden er in de maand juli 6 kortingen aangeboden waarmee je gemiddeld 16 euro bespaard. De beste aanbieding is de aanbieding waarmee je tot 74% korting ontvangt op designkleding.