Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Laat je adviseren over een woning kopen Oostenrijk

Laat je adviseren over een woning kopen Oostenrijk

Wil je, net als ik, een woning kopen Oostenrijk, dan komt er meer bij kijken dan je misschien van tevoren vermoedt. Ik zeg dit met nadruk tegen de mensen die ook over een woning kopen Oostenrijk nadenken want ikzelf stond er hetzelfde in, alleen een beetje naïef misschien – en ik wil andere mensen daarvoor hoeden. Ik heb op zeker moment een organisatie ingeschakeld die me, ook op locatie in Oostenrijk zelf, heeft geholpen met het rond krijgen van de koop. Zonder hun hulp, advies en begeleiding op eigenlijk alle terreinen had ik het echt niet gered en dan was deze droom nooit werkelijkheid geworden. Ik heb nu mijn woning in Oostenrijk en het is echt een droomhuis, een plek waar ik me volkomen thuis voel. Het is een blokhut op een prachtige locatie, en de fijne sfeer is echt onbeschrijflijk. De winters daar zijn echt anders dan die hier in Nederland en ik zou echt nooit meer willen ruilen. De zomers zijn ook heerlijk en aangezien ik echt seizoenswerk doe, namelijk werken als skileraar in de winter en als gids in hiken en raften in de zomer, kan ik hier alle seizoenen gewoon blijven – op een enkele trip naar Nederland voor een bezoek aan vrienden en familie na dan.