Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Last hebben van erectieproblemen

Ik heb last van erectieproblemen en zoek nu steeds meer naar mensen die dit ook hebben. Ik merk namelijk dat ik er last van heb en ik mij er soms ook voor schaam. Via http://www.bloggers.nl/mannenproblemen/ kwam ik er achter dat meerdere mannen hier last van hebben en het in die zin een veelvoorkomend verschijnsel is en er dus ook nog genoeg oplossingen voor zijn. Zo ben ik, ook via http://www.bloggers.nl/mannenproblemen/, erachter gekomen dat er medicatie is, die je van je erectieproblemen af kan helpen. Erg interessant, want voor mij was het een beetje einde verhaal, tenminste zo voelde ik mij, maar dit hoeft dus niet zo te zijn. Ik merk dat ik het er liever met iemand over wil hebben, mijn verhaal kwijt kunnen, maar ik wil dit liever niet met mijn vrienden bespreken, misschien omdat ik het toch een vervelend onderwerp vind om dit even te bespreken. Ik heb geen vriendin nu op dit moment, maar ik merk wel dat het mij belemmert om contact aan te gaan met vrouwen. Er is toch iets gebeurd in mijn onzekerheid en dit voel ik wel goed, het is tijd om dit om te draaien.