Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Leukere stage werktuigbouwkunde gevonden dan ik had gedacht

Sommige mensen gaan een beetje met de flow van hun leven mee, maar zo ben ik normaal gesproken helemaal niet, ik ben eigenlijk wel vrij doelmatig en doelgericht. Zodra ik iets in mijn hoofd heb, bestaat er geen plan b en al helemaal geen plan c en verder, het moet gewoon gebeuren zoals ik het in mijn hoofd heb, andere opties ken en accepteer ik niet. Dit ging een tijd goed totdat ik ineens geconfronteerd werd met het hebben van een plan b, en wel met betrekking tot mijn stage werktuigbouwkunde. Die had ik al maanden voorafgaand aan de stageperiode geregeld namelijk en ik dacht het helemaal uitgestippeld te hebben maar enkele weken voor aanvang bleek de stage werktuigbouwkunde bij dit bedrijf toch niet door te kunnen gaan. En toen moest ik dus ineens op zoek naar mijn plan b, die ik uiteindelijk vond op een website die helemaal gericht is op stages in de werktuigbouwkunde. Na even rondkijken op de website vond ik uiteindelijk toch een stage werktuigbouwkunde die heel goed bij me paste, beter nog zelfs dan de stage die ik in eerste instantie had geregeld. En zodoende bleek mijn plan b ineens een prima plan a te zijn geworden!