Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Levendig effect met de polyesterdoek

Levendig effect met de polyesterdoek

Als je al veel aan je huis hebt gedaan, dan verlies je weleens de zin om door te gaan met de tuin als je huis eenmaal af is en zo overkwam mijzelf. Ik had wel een jaar besteed aan het opknappen van het huis, waar enorm veel diende te gebeuren. De tuin schoot er sindsdien een beetje bij in, daar keek ik niet naar om. Vorige zomer heb ik genoegen genomen met een tuin die nog niet veel voorstelde maar deze lente ben ik er echt mee aan de slag gegaan. Een van de dingen die ik oppakte betrof de saaie achterkant van de schuur in de tuin, waar ik een grote polyesterdoek plaatste. Om de een of andere reden hebben vorige bewoners de schuur halverwege de tuin geplaatst, zodat die nu de tuin in tweeën splitst. Ik had er zelf denk ik niet voor gekozen maar dat maakt het ook wel weer interessant eigenlijk, nu heb je echt twee hoeken. De achterkant is echter behoorlijk saai, met alleen maar bakstenen en dus besloot ik die op te leuken met een mooie polyesterdoek. Op die polyesterdoek heb ik allerlei bloemige printen gedrukt waardoor het er gelijk levendig uitziet.