Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Lifestyle meubels als overkoepelend concept

Lifestyle meubels als overkoepelend concept

 

Zoekende naar een overkoepelende sfeer hier in de woonkamer, kwamen wij terecht op het concept lifestyle meubels. Voorheen had ik hier nog nooit van gehoord, dus toen mijn vriend er heel enthousiast over begon had ik nog geen idee waar hij op doelde – maar vond ik zijn uitgelatenheid wel heel aandoenlijk. Hij liet me een website zien waar het concept van de lifestyle meubels uitgebreid op wordt uitgelegd en gaandeweg raakte ook ik steeds enthousiaster voor het hele idee. Het zijn op maat gemaakte meubels, specifiek naar je eigen wensen. Wat het leuke van lifestyle meubels is, en waarmee het zich echt onderscheidt van gewone op maat gemaakte meubels, is dat je ermee een eenheid uitstraalt. Je kiest het soort meubels dat je wilt, dat kan bijvoorbeeld een televisie- of boekenkast zijn, een salontafel of een eettafel – alles tezamen – en dan wordt het in dezelfde stijl uitgevoerd. Zo heb je al die verschillende meubels in je huis die eenzelfde stijl uitstralen, die van dezelfde materialen zijn gemaakt en die met hetzelfde achterliggende idee zijn uitgevoerd. Dat idee spreekt mij persoonlijk in behoorlijke mate aan!