Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

loodgieter Tilburg kwam direct

loodgieter Tilburg kwam direct

Mijn vriend en ik hebben net samen een huis gekocht het is een huis die wij echt tegen een zeer lage hypotheek hebben kunnen kopen. Dit mocht ook wel want het huis is dan ook niet in aller beste staat. En daarom moeten wij nog wel wat budget overhouden om in ons huis te kunnen investeren. En zo kan ik dan ook wel zeggen dat ik met mijn handige vriend en zijn handige familie er van op aan kan dat het klussen wel goed zit. Echter is het zo dat toen ik het behang boven in de slaapkamer aan het verwijderen wat een flinke vochtplek constateerde. Dit is ons tijdens de bezichtiging niet opgevallen omdat de mensen hier heel slim een erg grote kast voor hadden staan. Ik ben meteen naar mijn vriend gegaan die zich een beetje zenuwachtig achter zijn oor ging krabben. En zo kon ik dan ook meteen al zien dat dit geen goede zaak was en zeker omdat hij zelf zo handig is. Wij hebben dan ook maar de verstandige beslissing genomen om loodgieter Tilburg hier voor in te gaan schakelen. En zo kwam loodgieter Tilburg zelfs diezelfde dag nog kijken. De loodgieter Tilburg zei dat dit er al een flinke tijd zat. En dat zodra je de badkamer zou gaan afbreken misschien nog wel veel meer tegen zou komen. En dat werd nog een klus erbij!