Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Loungebank bij mijn vriendin

Loungebank bij mijn vriendin

hoogzwanger nam ik vorig jaar plaats op de loungebank van mijn vriendin. Ik was al vaak in haar tuin geweest maar nadat ze deze helemaal hadden laten vernieuwen was ik hier niet meer geweest. Nu wilde ik, vlak voor de bevalling, toch nog even rustig een kijkje gaan nemen en ik had echt geen betere keuze kunnen maken deze dag. Het was een hele warme dag en in ons huis was geen verkoeling meer te vinden, ik liep mezelf enkel nog in de weg. Bij mijn vriendin wist ik dat er een heerlijke loungebank moest staan en dat er tevens een hele goede zonwering aanwezig was op het terras. De loungebank die zij had zat en lag inderdaad echt heerlijk en ik heb daar dan ook zeker 3 uur helemaal lekker kunnen zitten. Heerlijk bij gekletst met deze vriendin en zo ook echt weer op de hoogte van alles wat er de laatste tijd allemaal gebeurt was. Twee dagen later ben ik bevallen van onze dochter, de eerste aankoop die ik daarna voor onszelf deed was eenzelfde loungebank voor in onze eigen tuin want dit gevoel van comfort wilde ik thuis ook.