Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Meer inzicht door Vissers en Werkman

Meer inzicht door Vissers en Werkman

 

Ik heb een cursus gevolgd bij Vissers en Werkman, en ik moet zeggen dat ik er erg van onder de indruk was. Vissers en Werkman boden een persoonlijke leiderschap cursus aan. Omdat ik regelmatig al feedback kreeg dat ik meer inzicht in mijzelf moest krijgen, besloot ik dit nu ook eens goed op te pakken. Voornamelijk omdat ik wel goed begreep dat ik soms moeilijk ben in communicatie, terwijl dit op het werkveld wel ontzettend noodzakelijk is. Bij de intake bij Vissers en Werkman vond ik het gelijk al ideaal, ik werd goed begrepen en er werden gelijk al stukken aangeboord waardoor ik inzicht kreeg over mijzelf en de situatie. Daarna ben ik een persoonlijkheidstest gaan invullen waardoor ik nog meer begreep van mijzelf en waarom ik handel in bepaalde situaties. Dit is uiteindelijk mijn grootste gift hier geweest denk ik, ik merkte op dat ik soms kan stagneren wanneer ik geen grip heb op wat er gebeurd, of wanneer ik zelf een emotie heb. Ik leer nu voorzichtig mijn emoties herkennen en kan daar dan ook concreet iets mee doen. Vissers en Werkman heeft mij hierbij geholpen.