Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Meerdere ooglidcorrecties ondergaan

Ik heb meerdere ooglidcorrecties ondergaan en daar ben ik zeer over te spreken. Door jarenlang ziek te zijn geweest zag ik er moe uit. Ik was eindelijk hersteld, voelde mij fitter dan ooit, maar zag er nog wel ziek uit. Ik baalde hier van, want je voelt je zo krachtig, na het overwinnen van je ziekte, maar wanneer dit niet te zien is, voel je je toch ergens machteloos. Het is misschien ook iets mentaals, maar ik vond ook dat ik het verdiende, ik voelde mij geweldig en wilde er ook zo uitzien. Zo kwam ik terecht bij ooglidcorrecties en na een goed gesprek wist ik dat ik dit moest doen. Het was veilig, niet duur en ik ging er uitzien zoals het moest, een mooie vrouw op middelbare leeftijd. Ik heb drie ooglidcorrecties ondergaan en het ziet er prachtig uit. Ik krijg elke dag weer complimenten, wat niet eens het belangrijkste is, want ik voel mij er nog beter door. Ik heb de mindere kanten van het leven leren kennen en ik ben nu volledig omgedraaid, het leven is geweldig en ik maak er het beste van.