Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Met de Schiphol taxi naar Schiphol

De Schiphol taxi heeft ons meteen naar de juiste bestemming gebracht. Ik heb nog nooit gevlogen en mijn vriend wel. Ik vond het erg spannend maar ook wel weer erg leuk. Het wordt onze eerste verre reis samen en daar heb ik erg veel zin in. Wij hebben hier dan ook lang naar uit gekeken en nu is het dan eindelijk zo ver. De koffers staan al klaar en het is alleen nog wachten op de Schiphol taxi. Ik heb wel tien keer door het huis gelopen met de gedachte of ik niet iets was vergeten. Maar dit zullen de zenuwen wel zijn. Op het moment dat ik op de klok keek en de Schiphol taxi al kon verwachten begon de spanning verder op te lopen. En op dat zelfde moment stond de Schiphol taxi al voor de deur. Een vriendelijk chauffeur stapte uit en hielp ons met de koffers. En zo mochten wij instappen en zaten wij erg ontspannen in de auto ons voor te bereiden op de vakantie. Ik kon niet wachten om aan een heerlijke cocktail lekker aan het strand te kunnen gaan liggen. En zo zat ik zenuwachtig maar blij op de achterbank lekker naar buiten te staren en mij dit allemaal al voor te stellen.