Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Met de slaapzak baby stond ik voor de deur als verrassing

De tijd was dan ook eindelijk aangebroken voor een kennis van ons die echt de pech heeft gehad om moeilijk zwanger te worden. Wij spreken elkaar niet zo heel veel maar toch heb ik dan ook enorm met haar meegeleefd. Nu ben ik zelf ook zwanger en al bijna uitgeteld. Ik heb op de site van Lodger.com een erg leuke slaapzak baby gekocht en toen deze binnen was kon ik meteen al zien dat dit een erg fijne en prettige slaapzak moet zijn. En zo moest ik meteen aan onze kennis denken. Haar gun ik het ook zo om al dit soort goede adresjes te laten weten en daarom ben ik dan ook met een nieuwe bestelling van een slaapzak baby naar haar toe gegaan en meteen riep zij dat deze slaapzak baby erg welkom was. Omdat zij het zo leuk vond dat ik met deze spontane actie aan de deur stond mocht ik als een van de eerste de baby kamer zien omdat deze net klaar was. En zo konden wij nog lekker kletsen of alles wat te maken heeft met zwangerschap.