Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Met een heel arsenaal aan koffers de Taxischiphol in

Het fijne aan de Taxischiphol is dat ie je echt van deur tot deur brengt, en dat is zeker met een heel arsenaal aan koffers wel bijzonder prettig. Onlangs ben ik vanuit Nederland naar Australië vertrokken, om hier familie te bezoeken. Mijn bezoek was gepland voor drie maanden, waarvan ik er nu nog eentje moet – ik kijk nu alweer op tegen de terugkomst want het is hier werkelijk prachtig en nooit eerder heb ik zoveel moois bij elkaar gezien. Enfin, voor een verblijf van drie maanden en bovendien voor het bezoeken van familie die je al lang niet hebt gezien – dat betekent cadeautjes vanuit het vaderland – heb je natuurlijk nogal wat bagage nodig. Mijn moeder zwaaide me bovendien vanaf Schiphol uit en we besloten bij wijze van hoge uitzondering de Taxischiphol te nemen. Nooit eerder heb ik geweten hoe anders je je reis begint als je met de Taxischiphol, wat een ontspannenheid. Normaal is het altijd een gestress vanjewelste met het openbaar vervoer aangezien je altijd maar moet hopen je aansluitingen te halen – en in mijn geval zijn dat er veel en heb je dus niet zoveel speling – en bovendien zeul je met al die koffers!