Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Met salesvaardigheden weer fris in de markt

Mijn salesvaardigheden zijn best om over naar huis te schrijven, dit durf ik hardop te zeggen. We hebben de afgelopen maanden in een traject gezeten betrekkende onze salesvaardigheden. Het ging voornamelijk om het optimaliseren van je talenten en weer met een frisse wind de nieuwe markt in te gaan. Ik heb er bijzonder veel van geleerd, van jongs af aan wist ik al dat mijn salesvaardigheden goed waren, ik heb van nature een vertrouwdheidsfactor en kan veel uitstralen, vooral wanneer ik ergens in geloof. Bij wijze van spreken gingen mijn salesvaardigheden geheel natuurlijk, al kocht ik een product alleen maar voor mijzelf, de volgende dag had ik zeker een iemand om mij heen geïnspireerd om het ook te kopen. Zo belandde ik in de wereld van de sales en kon ik mijn salesvaardigheden optimaal benutten. Hoe langer je bezig bent hoe meer je beseft dat het ook erg hard werken is, het gaat op een gegeven moment natuurlijk niet meer om je uitstraling, je moet ook daadwerkelijk wat te bieden hebben. Door de training ben ik echt weer even opnieuw de zaken gaan bekijken en heb ik structureel kunnen zien hoe ik mijn salesvaardigheden kan verbeteren.