Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Mijn auto weer als nieuw dankzij Direkt Autoschade Den Haag

Mijn auto weer als nieuw dankzij Direkt Autoschade Den Haag

Hoewel ik geen recht van spreken heb, er is mij immers niet daadwerkelijk een ongeluk overkomen – of althans niet de associaties die men er normaal gesproken mee heeft – maar toch is het me neit in de koude kleren gaan zitten, ik ben namelijk al met al toch best geschrokken. Op een gegeven moment zag ik, toen ik net mijn auto geparkeerd had, een andere auto in volle vaart op me inrijden. In mijn beleving reed de auto een stuk harder dan ie in werkelijkheid deed, want hij ging maar met een luttele twintig kilometer per uur. En toch heeft die andere auto een behoorlijke deuk in de mijne weten achter te laten, iets waar ik eerst wel even flink chagrijnig over was. De automobilist besloot de schade volledig te vergoeden en ik bracht mijn auto naar Direkt Autoschade Den Haag, dat erom bekend staat zeer goede resultaten af te leveren. Ik heb een volledig herstel mogen ontvangen van Direkt Autoschade Den Haag en ik moet zeggen dat mijn auto er echt weer helemaal als nieuw uitziet, iets waar ik erg tevreden over ben!