Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Neustipcorrectie was een goede keuze

Neustipcorrectie was een goede keuze

 

Mijn vriend wilde al een tijdje een neustipcorrectie. Ik zei dat ik hem hoe dan ook prachtig vind, met of zonder neustipcorrectie, maar ik merkte ook al gauw dat het hem daadwerkelijk stoorde. Vroeger werd hij er wel eens mee gepest, wat een flinke deuk veroorzaakte op zijn zelfvertrouwen. Maar daar heeft hij zich goed los van weten te koppelen, er was juist een tegenreactie; hij was trots op zijn neus en iedereen mocht het zien. Maar dit was natuurlijk ook een beetje grootspraak, je zag dat hij er zich ook echt zelf aan stoorde. Dus we waren toen wat opties aan het bekijken voor een neustipcorrectie. Via een vriendin van mij kwam ik terecht bij een goede kliniek, waar ik ook al eerder veel goede verhalen over had gehoord. We maakten een afspraak en werden toen duidelijk geïnformeerd over de neustipcorrectie. Ik vroeg achter af aan hem of hij dit echt zag zitten, en hij knikte volmondig ja. Drie weken later was hij al aan de beurt en ik moet zeggen dat dit een van zijn beste keuzes is geweest. Door de neustipcorrectie ziet hij er nu stukken beter uit, hij straalt echt en heeft veel meer zelfvertrouwen.