Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Ninni Vi relatief nieuw kledingmerk

Ninni Vi is een relatief nieuw kledingmerk en per toeval heb ik het ontdekt via het internet. Ik kijk vaak online naar kleding voor mijn dochters en probeer steeds weer leuke kleding te vinden voor redelijke prijzen. Zo ontdekte ik ook Ninni Vi. Een leuke kledingmerk voor meisjes, ze hebben vooral veel basic kleding, iets wat mijn dochters leuk vinden, en daarbij ook nog eens  vrolijke lichte kleurtjes. Toen ik Ninni Vi aan mijn dochters liet zien vonden ze het gelijk geweldig. Ze wilden allebei een vest hebben, de ene in het roze en de andere in het oranje. Omdat ze het wel verdiende om weer wat nieuws te krijgen, besloot ik het voor ze aan te schaffen. Sindsdien kijk ik steeds vaker bij Ninni Vi, via Hemel For Kids, een website voor kinderkleding. Het is overigens ontzettend fijn dat dit tegenwoordig allemaal online kan, zo heb je er weinig omkijken meer naar en scheelt het heel veel uren in de stad slenteren met je kinderen. Dit heb ik vroeger altijd als zwaar ervaren, omdat het vaak geen beginnen aan is om met jonge kinderen winkels in en uit te gaan. Gelukkig is dit allemaal voor bij nu!