Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Offerte van de Wisa inbouwreservoir

Offerte van de Wisa inbouwreservoir

Ik kreeg keurig een offerte toegestuurd van de wisa inbouwreservoir, we hadden hier namelijk interesse in. We hebben toen het bedrijf opgebeld betreft de mogelijkheden van een wisa inbouwreservoir en kregen een dag later een folder en offerte door de bus. Erg prettig, ik vind dit nou echt klant vriendelijkheid, dit mag ook wel eens gezegd worden. We hebben toen de wisa inbouwreservoir gekozen waar we in het begin al enthousiast over waren. De prijzen vielen ook mee dus eigenlijk was het zo gepiept. Mijn vrouw en ik regelen alles samen, dit gaat erg goed moet ik zeggen, we zijn een hecht team. Ik zou ook niet weten wat ik zonder haar zou moeten. Soms zijn we wel even zonder elkaar, vorig jaar ging ze bijvoorbeeld een weekje met een vriendin weg. Ik wilde mij er tegen verzetten, maar ik moest toegeven aan mijzelf, ik was erg verdrietig en leek een beetje ontheemd of zo, ik wist gewoon niet wat ik zonder mijn vrouw moest. Mijn vrouw moest hier om lachen maar ze zei ook er bij dat ze ergens wel hetzelfde had. We zijn zo een met elkaar, best wel bijzonder. Ik heb nog weinig stellen zo gezien.