Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Ook de fotograaf Tilburg mag niet bij ons bedrijfsfeest ontbreken

Ook de fotograaf Tilburg mag niet bij ons bedrijfsfeest ontbreken

Wij hebben een bedrijfsfeest te organiseren en zo ben ik ook op zoek naar een fotograaf Tilburg. Want ook die mag niet ontbreken. Het wordt dan ook vast en zeker een leuk feest want iedereen komt inclusief aanhang. Fotograaf Tilburg die ik op Tilburg-fotograaf.nl had gezien, kan zeker weten een leuke bijdrage brengen aan dit feest bedacht ik mij toen ik de foto’s bekeek. En zo heb ik meteen mijn collega de Fotograaf Tilburg aangeraden want zij is de gene die uiteindelijk beslist. In de pauze kwam zij dan ook naar mij toe en vertelde dat de fotograaf Tilburg op de datum die wij al hebben staan voor het feest is gereserveerd. Nou dan is het nu tijd voor de uitnodigingen. Want alles staat nu vast. De locatie de catering enz. natuurlijk weet iedereen allang wanneer wij het geplant hebben staan maar dat moest ook wel voor het geval dat er een hoop mensen niet zouden kunnen op die dag. Maar toch willen wij het allemaal officieel doen en hebben wij een leuke uitnodiging bedacht, wat tevens het toegangsbewijs is wat je dient te laten zien bij binnen komst.