Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Op de site van Anny van Buul raak je niet uitgekeken

Op de site van Anny van Buul raak je niet uitgekeken

Mijn vriendin was laats bij mij en vertelde dat zij op zoek was naar een nieuw horloge. Ik gaf meteen als antwoord dat zij dan ook beslist bij Anny van Buul hiervoor moest zijn. Op deze leuke site ben ik meteen samen met haar gaan kijken. ik draag zelf ook graag horloges en houd deze site al een tijdje in de gaten. Op deze site kan je vast en zeker slagen vertelde ik haar, en zo liet ik haar al meteen een aantal mooie exemplaren. En voor de prijs hoef je het ook al niet te laten vertelde ik haar, en zo is zij  bij de Seiko horloges gestopt en vond daar precies wat zij zocht. Mijn vriendin is dit horloge zelfs meteen gaan bestellen. En zo kon zij haar uitgezochte horloge de volgende dag al gaan dragen. Ik vond het erg leuk om haar hier zo goed mee te kunnen helpen. En zo heb ik er op deze manier weer een klant van Anny van Buul bij. Ik weet namelijk nu al dat ook zij hier een volgende keer meteen weer op zal gaan kijken. Dit omdat je op deze site niet raakt uitgekeken.