Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Op zoek naar een inklapbare scootmobiel

Op zoek naar een inklapbare scootmobiel

Vroeger heeft mijn oma veel voor me gedaan en we hebben altijd al een bijzonder contact met elkaar gehad, het heeft altijd al geklikt. Ik snap natuurlijk dat ieders familie verschilt en ik kan me goed voorstellen dat niet iedereen zo’n intensief contact met z’n grootouders heeft maar wij zijn gewoon twee handen op een buik. Ik bezoek haar elke week, standaard op de vrijdagmiddag, voor een borreltje en een paar uur bijkletsen – vaker nog dus dan ik mijn ouders zie. Ik probeer haar te helpen waar ik kan en ik heb best wat kennis van zaken in huis waar ik haar ook echt mee kan helpen. Afgelopen vrijdag bijvoorbeeld had ik m’n tablet meegenomen en zijn we samen het web op gegaan, mijn oma wilde namelijk een inklapbare scootmobiel hebben maar had natuurlijk geen idee waar die te kopen. We surften wat rond en kwamen zodoende terecht op de website van het Scootmobiel Center Nederland waar ze wel een inklapbare scootmobiel hadden, net zoals vele andere modellen. Mocht je dus zelf je grootouder willen helpen, neem ze dan eens mee naar deze website, want hier vind je ongetwijfeld wat je zoekt.