Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Openstaan dankzij de Sharepoint training

Openstaan dankzij de Sharepoint training

 

Onlangs werd door het bedrijf waar ik werk aangekondigd dat we overgaan op een nieuw systeem, namelijk Sharepoint. Vanuit eerdere hoedanigheden herken in Sharepoint wel maar ik realiseerde me al snel een opfriscursus nodig te hebben, of in ieder geval iets waarin alles weer duidelijk uitgelegd wordt en ik weer wegwijs zou kunnen worden in het systeem. Gelukkig was aan zulks gedacht door mijn bedrijf en kondigden ze op mijn vraag inderdaad een Sharepoint training aan, eentje waar ik dankbaar gebruik van maakte. Samen mijn collega’s heb ik echt veel geleerd in de heldere uiteenzettingen van de Sharepoint training en ben ik ervan overtuigd geraakt dat dit systeem toch echt het beste is, dat het maar wat fijn is dat we overgestapt zijn omdat alles op dit punt alleen nog maar zoveel gemakkelijker staat te worden. Ik ben erg blij met die bevestiging want ik vind het altijd prettig als er binnen een organisatie aan de efficiënte wordt gedacht en daarmee rekening wordt gehouden. Ik moet zeggen dat de duidelijkheid die in de Sharepoint training werd gegeven in grote mate heeft bijgedragen aan mijn openstaan voor dit systeem.