Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Overzicht via Online lotto.nl

Overzicht via Online lotto.nl

Via online lotto.nl heb ik een compleet overzicht van de verschillende loterijen. Ik doe er nu aan twee mee, die ik via de online lotto.nl site heb gevonden. Ik vind het leuk om te doen, het geld kan ik kwijt, daarbij steun ik ook nog eens een goed doel en je hebt altijd kans op leuke prijzen. Dat is natuurlijk erg leuk en vooral mooi meegenomen. Ik weet nog dat er vroeger in mijn straat iemand een keer de jackpot had gewonnen, dit was een aparte beleving. Het ging om mijn overbuurvrouw, ze woonde alleen en had geen kinderen. Maar op een gegeven moment kreeg ze in een klap een miljoen euro. Dit was onvoorstelbaar. Ze wist zelf ook niet zo goed volgens mij wat ze er mee moest doen. Dit resulteerde er ook in dat ze er niks mee deed, de eerste maanden, ze vond het allemaal wel prima zo. Uiteindelijk is ze toch ergens anders gaan wonen en sindsdien weten we niet meer hoe het haar vergaan is. Maar het was wel grappig om mee te maken. Ik was er van onder de indruk en had steeds zelf in mijn hoofd: wat zou je voelen en wat ga je doen als je op eens zoveel geld hebt?!