Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Regelen van Taxivervoer

Regelen van Taxivervoer

 

Ik moest het taxivervoer regelen, dit vond ik nog best wel een verantwoordelijke taak. Het ging namelijk om twintig man, die 20 kilometer verder moesten komen. Ik zocht dus naar taxivervoer wat ik van te voren al kon regelen. Dit ging nog best voorspoedig, ik vond al gauw een bedrijf die mijn wensen begrepen en met goede opties kwamen, zelfs nog tegen een voordelig tarief. Taxivervoer regelen was in die zin nog best makkelijk. Ik krijg nooit heel veel taken, als ik eerlijk ben, dit komt omdat ik best wel vergeetachtig ben en niet kan plannen. Dan gaat het dus vaak mis. Gelukkig weet mijn familie dit van mij, maar ik vind het dan ook weer stom als ze mij gaan ontzien of zo, daarom ben ik dan ook weer blij dat ze mij de taak gaven om het taxivervoer te regelen. Ik vind het soms wel lastig, dat niet kunnen plannen, ik moet echt elke dag zien als een taak, alles wat ik moet doen, moet ik dan ook echt doen, en dan is het leven weer op orde. Dit is nogal een hele klus en soms ook echt vermoeiend. Taxivervoer is trouwens echt helemaal top gegaan, gelukkig! http://www.taxivanderborgt.nl/taxivervoer/