Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Remedie tegen een slechte adem

Remedie tegen een slechte adem

Al een tijdje had ik last van een slechte adem, het was sinds een tijdje op komen zetten. Eerst wist ik niet goed waar het nou ineens vandaan kwam maar ik kon wel een paar dingen bedenken die het geheel in elk geval niet zouden bespoedigen, waaronder het vele roken van mijn kant. Enfin, nog even los van het roken was mijn mondhygiëne waarschijnlijk niet optimaal, en in feite is dat nog zacht uitgedrukt. Daar ben ik nu mee aan het werk natuurlijk, maar zo snel gaat de verandering van de slechte adem echter helaas nog niet, dat laat denk ik nog wel even op zich wachten, jammer genoeg. Dat zorgde ervoor dat ik toch wel iets moest zoeken wat me een directe oplossing voor een slechte adem gaf – en die oplossing heb ik gevonden in After Garlic. Ik weet niet of je After Garlic kent, maar als jij ook een slechte adem hebt, dan zou ik het product zeker even opzoeken, ik garandeer je dat je er iets aan zult hebben. Mij heeft het in elk geval echt geholpen want direct was ik van de nare geur in mijn mond af. Ook mijn vrouw merkte het gelijk en zei er direct iets van, wat me sterkte in het feit dat ik gewoon weer sociaal met mensen om kon gaan!