Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Rituals als relatiegeschenk

Rituals als relatiegeschenk

Als werkgever vind ik het erg belangrijk om mijn personeel de waardering te bieden die ze verdiend hebben. Mijn personeel werkt elke dag weer enorm hard en doorgaans zijn alle opdrachten ruim op tijd klaar. Om deze waardering aan te kunnen bieden ben ik op zoek gegaan naar een website waar ik relatiegeschenken zou kunnen bestellen. Deze relatiegeschenken wil ik wel op een soort van persoonlijk vlak aan kunnen bieden. Na wat rond surfen over het internet ben ik uitgekomen op deze website. Hier trof ik een enorm gevarieerd aanbod van Rituals aan. Ik ken dit merk omdat ik er zelf heel veel producten van gebruik maar ik had er toch echt niet over nagedacht om een geschenkverpakking van Rituals aan mijn personeel aan te bieden terwijl dit wel echt een enorm goed idee zou zijn. Rituals heeft een zeer gevarieerd aanbod aan producten. Zo kan er gedacht worden aan artikelen voor onder de douche maar ook aan thee, kaarsen, huisparfum en make-up. Ik ben in ieder geval heel erg benieuwd naar de reactie van mijn personeel op de geschenkverpakkingen die ik besteld heb van Rituals.