Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Sendra laarzen zijn perfect en passen bij mij

Sendra laarzen zijn perfect en passen bij mij

 

Sendra laarzen draag ik nu ongeveer een jaar over vier en ik ben er echt heel erg tevreden mee. Ik heb altijd wel een aparte stijl van kleren en dat heb ik dus ook met schoenen. Sendra laarzen vinden de meeste mensen niet zo heel erg mooi, maar ik ben er echt helemaal weg van. Gelukkig maar want anders zou iedereen met hetzelfde lopen en dat moet je ook niet hebben. Sendra laarzen zitten echt super en zien er naar mijn mening ook erg leuk uit. De schoenen zweten niet en je kan er ook afstanden mee lopen als je wilt en ik weet uit eigen ervaring dat je dan geen klachten krijg aan je voeten. Het leuke wat ik vind aan Sendra laarzen is dat ze een soort cowboy uitstraling geven en dat vind ik echt super. Die uitstraling is misschien een beetje apart, maar ik vind het wel wat hebben. Ook de films van cowboys vind ik altijd leuk dus ja. Ik ben er in ieder geval heel blij mee en ik hoop dat dit bedrijf nog vele andere mensen blij kan maken. Ze hebben overigens nog veel meer merken.