Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Snel een nieuwe heftruck

Snel een nieuwe heftruck

Een heftruck hebben wij deze week nog nodig kwam onze magazijn man, met streng toe spreken, vertellen toen de oude heftruck het had begeven. Ik vond het niet nodig om een nieuwe te bestellen voor dat de oude het echt niet meer deed. Oke, hij was oud en er waren een hoop klachten. Maar er kon nog steeds mee gewerkt worden. Ik had allang de website van Heli gevonden en wist dat het er binnenkort wel van ging komen. Nu hebben de heftrucks van Heli een beloofde lange levensduur en de prijs is ook binnen budget. Nu ga ik dan ook meteen een bestelling van een heftruck bij hen plaatsen. Ik heb er meteen een onderhouds abonnement bij gedaan en met deze informatie heb ik de mannen van ons magazijn blij kunnen maken. Ik vind het rot dat ik niet eerder een heftruck heb besteld voor ze maar dit is niet zo maar een aanschaf en gelukkig konden zij dit allemaal begrijpen. Ik heb ze beloofd er zo snel mogelijk mee te kunnen gaan werken en nu snel gaan kijken waar de oude en kapotte heftruck heen moet. Want die mag nu niet meer in de weg staan.