Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Spandoeken om je bedrijf te verhuren

Spandoeken om je bedrijf te verhuren

 

Wij wilde graag ons kantoor verhuren, maar we komen er niet zo snel vanaf. Het duurde mij allemaal een beetje te lang en ons kantoor was ook een beetje moeilijk te vinden. Er rijden dagelijks veel auto’s langs en vanaf de auto kan je het wel zien. Het leek mij daarom een goed idee om op een groot spandoek duidelijk te maken dat je het wilt verhuren. Zo kregen we nadat we een aantal spandoeken hadden uitgezocht gelijk veel telefoontjes van mensen dat ze het wilde huren en dat is nou precies wat we moesten hebben. Ineens waren er mensen die het wilde huren en dat had nooit gekund als ik geen spandoek bij jullie had besteld. Als ik ooit nog spandoeken nodig heb weet ik jullie te vinden en de spandoeken die ik op jullie website zag staan zagen er overigens heel erg leuk uit. Ook ken ik een maatje van mij die graag nog spandoeken wilt voor zijn bedrijf en ik zal hem wel eens zeggen dat het een zeer geslaagde actie was om er een te kopen bij jullie. Heel erg bedankt.