Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Super romantische ballonvaart Brabant

Super romantische ballonvaart Brabant

Onlangs verraste mijn vriend me voor mijn verjaardag. Aangezien ik 21 ben geworden, wilde hij iets speciaals voor me organiseren, en dat is ‘m nog gelukt ook. Normaal gesproken vind ik hem eerlijk gezegd niet zo romantisch, maar dit keer had ie me echt beet. Hij organiseerde een ballonvaart Brabant voor me. Brabant is de plek waar wij samen wonen en veel herinneringen hebben gecreëerd samen. Het was nog even spannend waar de wind ons precies heen zou voeren met deze ballonvaart door Brabant, maar de bedoeling was oorspronkelijk dat we langs allerlei plekjes zouden varen die voor ons een herinnering houden. Natuurlijk was het niet precies te voorspellen maar we zijn met de ballonvaart door Brabant bijvoorbeeld wel langs de plek gekomen waar wij voor het eerst gezoend hebben. Heel speciaal! Bovendien had mijn vriend champagne en picknick benodigdheden meegenomen zodat we heerlijk geluncht hebben onderweg. Ik voelde me echt in de watten gelegd met dit originele cadeau en de ballonvaart door Brabant. Ik kan het daarom ook iedere vriend toewensen: verras je meisje en zet haar – letterlijk en figuurlijk – in het zonnetje!