Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Sushi maken met een groepje vrienden

sushi-informatie_d1f25Sushi maken met een groepje vrienden

Samen met een paar vrienden besloten we vorige maand dat het toch wel echt weer tijd werd voor een ouderwetse vriendendag. Een dag die gevuld was met de leukste activiteiten en waarop we dan echt even tijd voor elkaar zouden hebben. In vroegere jaren deden we dit meerdere keren per jaar maar nu is iedereen getrouwd, heeft kinderen en er zijn er een heleboel van ons verhuisd. Ik heb besloten de organisatie op mij te nemen en zo ben ik eens gaan uitzoeken welke mogelijkheden er allemaal bestaan voor een dergelijke dag. Waar we vroeger nog wel gingen karten, lasergamen of een kroegentocht houden zochten we nu naar andere invullingen van een dergelijke dag en iemand vertelde mij dat het wellicht leuk was om te kiezen voor een workshop waarin je leert hoe je sushi maken kunt. Sushi maken, daar had ik inderdaad nog helemaal niet over nagedacht en zo ben ik direct op het internet gaan zoeken. Ik ben toen terecht gekomen op deze website. Hier vond ik inderdaad een workshop waarin men leer hoe je sushi maken kunt. Dit bedrijf organiseert workshops door het hele land en zo biedt het veel mogelijkheden voor onze vriendengroep. Uiteindelijk heb ik een dergelijke workshop gereserveerd en over 2 weken is die dag dan eindelijk aangebroken. Inmiddels weet ook iedereen dat we gaan leren hoe we sushi maken kunnen en ik heb nog enkel enthousiaste reacties gekregen. Zoekt u ook een dergelijke workshop, neem dan hier een kijkje.