Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Telefoon met grote toetsen is de perfecte oplossing voor mijn vrouw

Mijn vrouw en ik schelen elkaar vijftien jaar. Mijn vrouw is nu op een leeftijd gekomen dat ze wat ongemakken begint te krijgen en daar proberen we samen zo goed mogelijk mee om te gaan. Een ongemak wat zij ondervond was dat ze niet meer zo gemakkelijk met haar telefoon om kon gaan. Ik merkte dat weleens als ik onderweg was en haar een berichtje stuurde. Dan kreeg ik allerlei berichten terug waar ik geen touw aan vast kon knopen. De reden was dat ze niet meer goed de toetsen van haar telefoon in kon drukken. Een telefoon met grote toetsen was de ideale oplossing. Een eenvoudige oplossing maar wel eentje die zeer goed werkt. Mijn vrouw durfde het nooit eerlijk toe te geven dat ze een telefoon met grote toetsen nodig had, maar nu ze deze heeft is ze helemaal gelukkig.

Levering en gebruik

De levering was prima, precies zoals was afgesproken op de juiste datum. Toen we de telefoon hadden uitgepakt gingen we er meteen mee aan de slag. Mijn vrouw heeft dezelfde avond nog al haar vriendinnen een berichtje gestuurd. Zo blij was ze ermee! Prima zo’n telefoon met grote toetsen. En de levering en service hier was ook top!