Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Toch maar op zoek naar loodgieters Amersfoort

Toch maar op zoek naar loodgieters Amersfoort

Ik ben erg tevreden over de manier waarop de loodgieters Amersfoort bij mij en onze buren hebben geholpen. Wij hebben lekkage gehad wat bij de buren vandaan kwam. Dit was eerst nog een discussie omdat er bij de buren niets aan de hand leek te zijn en zo ben ik toch maar een op zoek gegaan naar loodgieters Amersfoort en kwam ik terecht op de site van reparatieservice Korzelius. Hierop zijn de loodgieters Amersfoort bekend met lekkage en daarom ben ik meteen gaan bellen voordat alles alleen maar erger zou worden. Onze lekkage zit precies in de hoek van onze woonkamer aan de kant waar de buren hun douche hebben. En ik begreep wel dat de buren dit ontkende omdat zij nergens last van leken te hebben maar er moest toch wat gaan gebeuren besloot ik. En zo kon zelfs die middag de loodgieter al bij mij thuis komen en gaf meteen als antwoord dat dit wel bij de buren vandaan moet komen. En zo is de loodgieter toch even naar de buren gegaan om te vragen of hij even in de badkamer mocht kijken. Het bleek dus toch bij de buren vandaan te komen. Gelukkig is alles nu opgelost en hebben wij nu beide geen lekkage meer. En de buren hebben zich gelukkig verontschuldigd en nu is alles weer in orde. http://deloodgieteramersfoort.nl/