Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Trendkleuren van 2022

Misschien is uw interieur toe aan een nieuw kleurtje op de muur, vloer of in uw interieur in het algemeen. Welke kleuren kunt u dan gebruiken die op dit moment trendy zijn? Hieronder bespreken wij de trendkleuren van de zomer van 2022, al deze kleuren kunt u vinden bij de Beton cire kleuren. De trendkleuren hebben allemaal een matte afwerking waardoor de afwerking van de Betonlook verf hiervoor erg geschikt is. De kleuren die wij hieronder zullen bespreken zijn gebaseerd op de lente en zomer trendkleuren van 2022, de zomer staat immers voor de deur.

Hoe combineer je kleuren?

Een kleur die mooi past bij elk soort woonstijl is een gember goudkleur, de kleur is warm en oogt heel sfeervol. De mooie goudkleur is geschikt om te combineren met andere kleuren zoals zandtinten, wittinten, of grijstinten. De volgende kleur is lichtblauw, de kleur laat zelfs de kleinste ruimtes heel ruimtelijk ogen. Deze kleur kan goed gecombineerd worden met grijstinten, groentinten maar denk bijvoorbeeld ook aan een creatieve ruimte, gecombineerd met een roze tint.

Een kleur die al een tijdje populair is maar dit jaar ook weer terugkomt is de olijfgroene tint, deze kleur is goed te combineren met geel, grijs, zandtinten en crème wittinten. De laatste kleur is een vrolijke roze tint, deze is net wat frisser dan de blush roze tint die bekend is van voorgaande jaren. Deze kleur is goed te combineren met crème wittinten, grijstinten, zwart maar ook groene tinten.

Welke verf is geschikt voor een matte afwerking

Omdat al deze kleuren een matte afwerking hebben op de vloer of muur, is kalkverf een goede optie om te gebruiken. Er zijn verschillende opties met kalkverf en er is een ruim aanbod in kleurkeuzes en tinten. Kan ik online Kalkverf kopen? Online kunt u samen met de klantenservices de juiste kleur en tint uitkiezen. Zij helpen u om de kleur zo passend mogelijk te matchen met uw woonstijl en wensen.