Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Uitbreiden via de online growshop

Uitbreiden via de online growshop

Een jaar of wat geleden bleek na herhaaldelijke onderzoeken ineens dat ik reuma had, en ik was niet blij met die constatering maar wel dat er een einde kwam aan de onzekerheid aan wat ik nou had. Voor mij was heel lang onduidelijk geweest waar ik mee kampte en ik vond het erg fijn te merken dat er een naam was voor de klachten die ik al tijdenlang had. Ook kon toen tenminste doelmatig bekeken worden wat we er dan wel aan konden doen. Een van de adviezen die ik van mijn arts kreeg was medicinale wiet te gebruiken om daarmee de pijnklachten af te laten nemen en dat advies volgde ik dankbaar op, het werkte ook echt. Sinds ik de online growshop ontdekte ben ik zelf het spul gaan kweken, omdat je dan de kwaliteit meer kan waarborgen. De medicinale wiet was namelijk echt niet te pruimen en op deze manier beleef ik er tenminste wel plezier aan en werkt het ook nog eens stukken beter. Bij de online growshop kochten we eerst gewoon de basisbenodigdheden waarmee ik het heel goed redde en pas de laatste tijd ben ik gaan uitbreiden.