Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Uiteindelijk toch gekozen voor een bovenooglidcorrectie

Ik heb eigenlijk mijn hele leven last gehad van een hangend ooglid. En omdat ik nu ook nog eens migraine patiënt ben,  gingen mijn oogleden nog meer hangen waardoor het zelfs mijn gezichtsveld begon te belemmeren. En ook zodra ik moe uit mijn werk kom en het eigenlijk wel mee valt, en ik keek in de spiegel en ik zag er uit alsof ik ziek was omdat mijn oogleden zo hingen. En zo kan ik nog wel even doorgaan met voorbeelden. Of ik mij nu wel of niet goed voelde, telkens als ik in de spiegel keek dan voelde ik mij erg onzeker door mijn hangende oogleden. Nu heb ik een flinke tijd nagedacht over een bovenooglidcorrectie maar bedacht mij altijd dat ik hier niet maar zo voor in aanmerking kan komen. En ook bedacht ik mij dat het veel te duur zou zijn om een bovenooglidcorrectie te laten uitvoeren. Tot dat ik de site van ooglidcorrecties.eu heb gevonden en daar het verhaal kon lezen over bovenooglidcorrecties waar ik mijzelf zeker in kon vinden. En zo heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt. Na even goed te hebben overlegt met mijn man heb ik besloten om de bovenooglidcorrectie te laten uitvoeren. Op het moment dat het voorbij was en ik thuis was, was ik bij dat het voorbij was omdat ik het allemaal best eng vond. Maar toen ik na een aantal dagen het resultaat pas echt kon zien vond ik mijzelf echt erg mooi!