Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Vacature Noord Brabant op juist moment

Ik vond een perfecte vacature Noord Brabant op het juiste moment. Toen er een reorganisatie plaats vond in het vorige bedrijf waar ik werkzaam was en ik te horen kreeg dat ik er uit ging, klopte mijn hart in mijn keel. Het is even wat hoor, jaren werkzaam en altijd goed gepresteerd. Ik snapte de lijnen van het bedrijf en de complexiteit van de cijfers, waardoor ik uiteindelijk begreep waarom ik weg moest. Naast dit verwerken was het natuurlijk noodzakelijk direct op zoek te gaan naar een nieuwe functie. Aardig spannend omdat ik wist dat de huidige markt niet heel veel potentie had om een nieuwe baan te krijgen. Veel anderen bedrijven in mijn vakgebied kregen te maken met een reorganisatie. Ik zag het dus ietwat somber in, tot dat ik dus, een week na het bericht, een vacature Noord Brabant zag – mijn gebied – met een geweldige functie, beter dan mijn vorige functie. Ik besloot direct te solliciteren en werd uitgenodigd op gesprek. Of ik enorm veel geluk heb gehad weet ik niet, maar een week later kreeg ik te horen dat ik was aangenomen, ik kon dus direct overstappen, met ook nog eens een degelijke ontslagvergoeding.